HANNA Instruments Logo

Nadzor kakovosti piva – Wachusett Brewing Company se zanaša na Hanna Instruments

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Read the most detailed informations about methods and tools used in every industry: agriculture, food and beverage, process equipment and laboratory equipment. Subscribe to our newsletter to keep up to date!

Wachusett Brewing Company se zanaša na Hanna Instruments ' Oprema za vso proizvodnjo piva in pridelavo jabolčnika Postopek vedno zagotavlja kakovostno pivo in jabolčnik.

V podjetju Wachusett Brewing Company je kakovost njihovega piva jedro njihovega poslovanja in je v zadnjih 25 letih prispevala k njihovemu uspehu. Wachusett, ki se nahaja v Westminsteru, MA, se ponaša z enim najboljših laboratorijev QA / QC v industriji obrtnih piv. Ko se sprehajate po njihovi pivovarni, boste našli impresiven laboratorij QA / QC, ki je opremljen z vrhunskimi instrumenti za obrtno pivovarno. Zahteve in standardi kakovosti zahtevajo zanesljivo in natančno merjenje. S pomočjo Hanna Instruments lahko pivovarna Wachusett zagotovi, da se med postopkom varjenja redno merijo in spremljajo vse kakovostne točke.

Pivovarna, zakoreninjena v zgodovini.

Podjetje Wachusett Brewing Company so leta 1994 ustanovili trije prijatelji iz kolidža v Massachusettsu, ki so med kolesarjenjem, vožnjo s kanuji in pohodniškimi dogodivščinami po Novi Angliji razvili pomembno hvaležnost za obrtno pivo. Oboroženi s stališčem “to mi zmoremo”, so tej trije odstopili od kariere v inženirstvu in biologiji, da bi nadaljevali svojo strast do odličnega piva. Danes je Wachusett zrasel in postal ena največjih pivovarn na severovzhodu s pestro in večkrat nagrajenim portfeljem alejev in lagerjev.

Kakovost je sestavni del postopka pivovarstva in pridelave jabolčnika Wachusett.

Za pivovarno Wachusett je bil poudarek vedno na standardih kakovosti, da vsakič pripravijo aromatično in dosledno pivo za raznolika okusa svojih strank. Da bi ohranili in uravnavali zahteve glede kakovosti piva, je Wachusett Brewing Company potreboval analitične instrumente za svojo pivovarno, ki so bili enostavni za uporabo, zanesljivi in, kar je najpomembneje, natančni.

Wachusett Brewing Company je z raznolikim portfeljem piva in celo s svetom jabolčnika potreboval instrumente za testiranje med postopkom priprave piva in jabolčnika. To je vodilo Wachusetta do Hanna Instruments. Ekipa za kakovost podjetja Wachusett vsak dan uporablja različne Hannine znanstvene analitične instrumente za preskušanje različnih parametrov med proizvodnjo piva in jabolčnika. Wachusett je pogosto odvisen od Hanninega merilnika motnosti meglice (HI847492), Hanninega merilnika raztopljenega kisika (HI98193),
in nazadnje Hannin Mini titrator za žveplov dioksid (HI84500), ki ohranja standarde kakovosti piva in jabolčnika.

Na fotografiji ekipa za kakovost podjetja Wachusett Brewing Company. (Levo) Cullen Dwyer, vodja kakovosti in (desno) Valerie Brock, direktorica pivovarstva in kletarjenja.

Hanna Instruments merilnik meglice je odlično orodje za IPA

Podjetje Wachusett Brewing Company proizvaja različne lagerje in ale, vendar tudi IPA. Podjetje Wachusett Brewing Company proizvaja različne lagerje in ale, vendar tudi IPA.

Cullen Dwyer, vodja kakovosti v podjetju Wachusett Brewing Company, še pojasnjuje, da “smo v zadnjih nekaj letih vstopili v igro New England IPA, zlasti z našim portfeljem Wally. Ena od lastnosti IPA iz Nove Anglije je, da so zelo zastrti in nekateri pravijo: “Oh, ni treba, da so megleni,” ampak to je zaznavna kakovost piva. Ljudje pričakujejo, da bo vsakič enako. Zato je bilo za Hannin merilnik meglice zelo pomembno, da smo lahko dejansko postavili standard. Ni več le subjektivna stvar, ko pivo natočiš v kozarec in rečeš, ali je dovolj motno.

Pravzaprav imamo standard in lahko se prepričamo, da ga vsakič izpolnjujemo. «

Hanna ima ogromno različnih instrumentov in vi lahko izberite točno tisto, kar potrebujete za svojo prijavo. Menim, da je pri Hanna Instruments super, da so tako enostavni za uporabo in so izjemne vrednosti za kakovost informacij, ki jih dobite od njih, je to enostavna izbira!

Cullen Dwyer,Quality Manager at Wachusett Brewing Company

Merilnik meglice je ekipi za kakovost v Wachusettu omogočil natančno merjenje stopnje meglice v IPA in tako odpravil potrebo po vizualnem določanju na oko. To je prispevalo k natančnejšim meritvam med postopkom analize piva in pomagalo Wachusettu, da ohrani doslednost končnega pivskega izdelka za distribucijo. Wachusett je Hannin merilnik motnosti meglice vključil v svoj proizvodni postopek IPA. Posledično je to Wachusettu pomagalo ustvariti standard kakovosti meglic za njihove IPA, kar jim daje konkurenčno prednost na trgu piva.

Vodoodporni prenosni merilnik raztopljenega kisika Hanna Instruments igra ključno vlogo pri spremljanju Wachusettovega piva med postopkom varjenja.

Merjenje raztopljenega kisika med postopkom priprave piva je potrebno, da dobimo kakovostno zvarko. Z uporabo merilnika raztopljenega kisika Hanna Instruments (HI98193) je Wachusett Brewing Company lahko spremljal raztopljeni kisik v različnih fazah in na dodirnih točkah v celotnem postopku priprave piva. Za ekipo za kakovost podjetja Wachusett je bilo pomembno, da imajo merilnik, ki je prenosljiv, enostaven za uporabo, in opremo, ki lahko zbira natančne odčitke DO v širokem razponu.

Cullen Dwyer, vodja kakovosti pri pivovarni Wachusett, v nadaljevanju pojasnjuje: »Imamo tudi prenosni merilnik kisika Hanna. Ohranjanje nizke koncentracije raztopljenega kisika v embaliranem pivu je pomembno za rok trajanja. Pred fermentacijo pa je pomembno, da pivo dejansko vsebuje kisik, ker ga kvas potrebuje za rast. Ugotovili smo, da je prenosni števec Hanna res najboljša rešitev za to. Enostavnost uporabe in vsestranskost, prilagodljivost. Nismo želeli vgrajenega instrumenta, ki bi bil pritrjen v enem položaju. Želeli smo nekaj, kar bi lahko premikali po pivovarni in ga odnesli v laboratorij, odnesli na tla, nekaj trpežnega, nepremočljivega in natančnega, zelo pomembno pa je bilo, da je imel širok razpon. “
Rezultat tega je Hannin merilnik raztopljenega kisika postal pomemben del postopka pivovarstva podjetja Wachusett Brewing Company, ki zagotavlja izpolnjevanje standardov kakovosti od začetka do zaključka končnega pivskega izdelka.

Podjetje Wachusett Brewing Company se ukvarja s proizvodnjo jabolčnika z uporabo mini titratorja žveplovega dioksida Hanna Instruments.

V postopku priprave jabolčnika je nadziranje ravni žveplovega dioksida ključnega pomena. Mini titrator žveplovega dioksida Hanna Instruments (HI84500) je podjetju Wachusett omogočil, da je na koncu fermentacije zlahka preizkusil žveplov dioksid, ki je prisoten v njihovih jabolčnikih, da bi zagotovil ohranitev kakovosti in skladnosti jabolčnika.

Ko jo prosijo, naj pojasni Wachusettovo izkušnjo z mini titratorjem Hanna Instruments SO2, Valerie Brock, direktorica pivovarstva in kletarstva pri pivovarni Wachusett: »Proizvodnja jabolčnika je za nas nova in pomembna sestavina tega je, da lahko na koncu fermentacije izmerimo žveplov dioksid v jabolčnikih, da ugotovimo, koliko žveplovega dioksida dodamo za stabilnost izdelka in protimikrobne učinke, preden ga zapakiramo. In bil sem kot vau, ne bi rad ves čas standardiziral raztopine joda in želim nekaj, kar je res ponovljivo in natančno, kar me je nato pripeljalo do Hanna Instruments in njihovega SO2 Mini Titratorja. Bil je odličen, zelo enostaven za uporabo, ponovljivi rezultati, omogočajo mi zanesljive številke v zelo kratkem časovnem okviru. “

SO2 Mini titrator Hanna Instruments je bistveno orodje pivovarne Wachusett med postopkom priprave jabolčnika. Zagotovil je, da proizvedeno jabolčno vino ustreza zveznim predpisom, mini titrator SO2 pa je Wachusettu pomagal tudi pri nadzoru sulfitov med proizvodnjo jabolčnika.
Hanin SO2 Mini titrator je podjetju Wachusett Brewing Company zagotovil mir in zagotovilo, da ga potrebujejo med postopkom proizvodnje jabolčnika, kar je za pivovarno povsem novo.

Popolna kombinacija: Hannini instrumenti kakovosti pomagajo pivovarni Wachusett pri doseganju standardov kakovosti piva in jabolčnika.

Kakovost je sinonim za pivovarno Wachusett in je sestavni del njihovega postopka pivovarstva in proizvodnje jabolčnika. Upoštevati je treba različne standarde kakovosti in redno preizkušati nekatere parametre. Wachusett se zanaša na različno opremo Hanna Instruments, da bi zagotovil, da pivo ali jabolčnik, ki ga proizvajajo, ustreza zahtevam kakovosti in bo pripravljeno na končno distribucijo.

Ne glede na to, ali Wachusett uporablja Hannin merilnik motnosti meglice za testiranje ravni meglice, prisotne v njihovih IPA, ali se zanaša na Hannin merilnik raztopljenega kisika za testiranje piva na določenih točkah postopka varjenja, potrebujejo zanesljive in natančne instrumente. Tudi ko je Wachusett začel raziskovati nov poslovni podvig in razširil svoj impresivni portfelj pijač, da bi vključil jabolčnik, so za testiranje uporabili Hannin žveplov dioksid Mini titrator. Kot pravi Cullen Dwyer, vodja kakovosti pri pivovarni Wachusett, »Hanna ima ogromno različnih instrumentov in lahko izberete točno tistega, ki ga potrebujete za svojo aplikacijo. Mislim, da je odlična lastnost Hanna Instruments ta, da so instrumenti tako enostavni za uporabo in so izjemno pomembni samo za kakovost informacij, ki jih dobite od njih. To je enostavna izbira. “

Tako kot podjetje Wachusett Brewing Company tudi Hanna Instruments ceni kakovost in se ponaša s tem, da svojim strankam zagotavlja najboljše znanstvene analitične instrumente za testiranje. To je popolna kombinacija, kakovostna oprema in piva. Hanna Instruments se veseli nadaljnjega sodelovanja s podjetjem Wachusett Brewing Company tudi v prihodnjih letih.

Kakšna ideja ?

Brskajte po drugih objavah