HANNA Instruments Logo
SKU Bl100 Categories ,

pH krmilnik in dozirna pumpa - BL100

Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno.

za bazene, vroče kadi in zdravilišča

BL100 regulator pH in dozirna črpalka je sistem, ki je zasnovan za vzdrževanje pH bazenov, vročih kadi in zdravilišč. Običajno je tekoč ali trden klor alkalen in poveča pH vode, ki ji je dodana. Ko se pH poveča nad pH 7,4, se poveča oblika klora, znana kot hipokloritni ion (OCl–). Ta oblika klora je 100-krat manj učinkovita pri ubijanju bakterij v primerjavi z drugo obliko klora, znano kot hipoklorna kislina (HOCl). Zaradi tega je pomembno vzdrževati pravilno raven pH, da bi zagotovili, da je za dezinfekcijo na voljo najmočnejša oblika hipoklorne kisline. BL100 je bil razvit kot poceni rešitev za potrošnika, da ves čas ohranja idealen pH. Samo vstavite sondo in vbrizgalni ventil v skladu z recirkulacijsko črpalko in priskrbite odmerjeno kemikalijo.

BL100 je na voljo v več konfiguracijah, vključno z merilnikom in možnostjo sonde, kompletom za vgradnjo v linijo in celotnim paketom, ki vključuje obvodno zanko in pretočno celico, nameščeno na plošči. Komplet za linijske in pretočne celice vključuje aspiracijsko cev s filtrom in razdelilno cev z injekcijskim ventilom.

Kupujte z zaupanjem

Zahtevajte ponudbo

Počisti

Povprašajte za ponudbo

Izdelka ni mogoče kupiti prek spleta (on-line). Izpolnite obrazec, da prejmete ponudbo. Hvala Vam.

peristaltic pump

Peristaltična dozirna črpalka
BL100 ima zmogljivo vgrajeno peristaltično črpalko za dovajanje kemikalije, ki uporablja koračni motor, ki nima nobenih zobnikov ali ščetk, ki bi se obrabili. Ta zasnova zagotavlja dolgo življenjsko dobo in malo vzdrževanja.

Nastavljiv pretok
Hitrost pretoka iz dozirnih črpalk je nastavljiva od 0,5 do 3,5 L / h. Večja vodna telesa zahtevajo odmerjanje več kemikalij kot manjša v enoti časa. Nastavljiv pretok, kot proporcionalna pasovna širina, omogoča boljši nadzor pri vzdrževanju želene nastavljene vrednosti. Na primer, regulator je programiran tako, da ima nastavljeno točko

pH 7,40 s sorazmernim pasom 1,00 pH in pretokom pri 1,0 L / h. Vsako odčitavanje nad pH 8,4 bo povzročilo, da bo odmerjanje kisline znašalo 1 L / h. Če je odčitek pri pH 7,90, kar je 1/2 pasu, bo dozirna črpalka delovala s polovično hitrostjo ali oddala 0,5 L / h kemikalije. Čim bližje je odčitku nastavljeni točki, dlje je potrebno, da črpalka opravi eno vrtenje. To omogoča zelo dober nadzor želene vrednosti pH.

Alarmi, ki se jih lahko programirajo

Hanna krmilniki omogočajo uporabnikom, da omogočijo ali onemogočijo alarme nizkega in visokega nivoja za pH. Ko se sproži alarm, se bo prenehalo vse odmerjanje. Za dodatno varnost alarmni sistem nudi tudi zaščito pred odmerjanjem, če nastavljena vrednost ne bo popravljena v programiranem časovnem intervalu, bo števec prešel v stanje alarma.

Hitro povezovanje vnosa sonde
Hitri priključek DIN priključek ustvarja vodotesno tesnilo z merilnikom, zato je idealen za zmanjšanje težav z električnim hrupom pri povezavi, ki jo povzročajo vlažna okolja

Samodejno proporcionalno krmiljenje črpalk
Peristaltično dozirno črpalko lahko nadzirate s preprostim vklopom / izklopom ali naprednejšim sorazmernim nadzorom, ki preprečuje previsoko nastavitev. Pri uporabi proporcionalne regulacije bo na nastavljeni pretok vplival uporabljeni proporcionalni pas. Čim bližje je odčitek nastavljeni točki, dlje traja peristaltična črpalka, da zaključi krog. Če je odčitek zunaj sorazmernega pasu, čas, potreben za zaključek kroga, temelji na programiranem območju.

Vhodno stikalo za nivo kisline / pretok
BL100 omogoča povezavo z izbirnim regulatorjem nivoja ali stikalom pretoka . Ta vhod lahko uporabite za izklop dozirne črpalke, če v rezervoarju ne ostane kemikalije ali ni pretoka zaradi izklopljene črpalke.

Večbarvni LCD zaslon
BL100 ima večbarvni LCD, ki omogoča hiter pregled stanja krmilnika bazena. Če je v načinu upravljanja in deluje, kot je bilo predvideno, bo zaslon zelen. Če nadzor ni omogočen, bo zaslon svetlo zelen; v stanju alarma pa zaslon utripa rdeče.

Ime specifikacije Podrobnosti
SKU BL100
pH Območje 0.00 do 14.00 pH
pH ločljivost 0.01 pH
pH Natančnost (@25°C/77°F) ±0.10 pH
Temperaturno območje -5.0 do 105°C (23.0 do 221.0°F)
Temperaturna ločljivost 0.1°C (0.1°F)
Temperaturna natančnost (@25°C/77°F) ±0.5°C (±0.9°F)
Kompenzacija temperature samodejno
Kalibracija umerjanje uporabnika: samodejno, eno ali dvotočkovno z raztopino pufra (4.01, 7.01, 10.01 pH)
Umerjanje procesa: ena točka, nastavljiva (± 0,50 pH okoli izmerjenega pH)
Nadzor črpalke nastavljiv pretok (0,5 do 3,5 L / ura; 0,13 do 0,92 G / uro)
ročni nadzor za črpanje črpalke
Alarmi visoka in nizka z možnostjo omogočanja / onemogočanja
sproži po 5 sek. če krmilnik zabeleži niz zaporednih odčitkov nad / pod mejnimi vrednostmi z možnostjo omogoči / onemogoči
zaščita za nadure (od 1 do 180 min ali izklopljeno))
intuitiven alarmni sistem z rdečo, svetlo zeleno in zeleno barvno osvetljeno osvetlitvijo
Vnos zunanjih dogodkov vhod za regulator nivoja ali stikalo za pretok, da onemogoči dozirno črpalko v primeru, da ni kemikalije, če uporabljate regulator nivoja ali brez pretoka, če uporabljate stikalo za pretok – galvansko izolirano
Izhod alarma za rele SPDT 2.5A / 230 VAC
Napajanje 100—240 VAC, 50/60 Hz
Poraba energije 15 VA
Ohišje stenska, vgrajena črpalka, IP65
Okolje 0-50°C (32-122°F), max. 95% RH nekondenziranje
Dimenzije 90 x 142 x 80 mm (3.5 x 5.6 x 1.8”)
Utež 910 g (32 oz.)
Informacije o naročanju BL100-00 je na voljo s sondo HI10053 za pH / temperaturo, 4,01 pufersko raztopino pH, 20 ml (3), 7,0 pH raztopino pufra, 20 ml (3), napajalnim kablom, navodili za uporabo in certifikati kakovosti za instrument in sondo.
BL100-10 (z vgrajenim kompletom za vgradnjo) je priložen krmilnik BL100, HI10053 sonda za pH / temperaturo, filter za aspiracijo regulatorja bazena, injektor regulatorja bazena, 1/2 “navoj, sedlo za Ø 50 mm cevi (2), aspiracijski PVC epruveta (fleksibilna) (5 m), razpršilna PE injekcijska cev (kruta) (5 m), ventili (2), 4,01 pH pufer raztopina, 20 ml (3), 7,01 pH pufer raztopina, 20 ml (3), priključek za napajanje kabel, navodila za uporabo in potrdila o kakovosti za instrument in sondo.
BL100-20 (s kompletom za pritrditev na pretočne celice) je priložen krmilnik BL100, sonda HI10053 pH / temperatura, pretočna celica za BL100 / BL101, sklop montažne plošče za BL100 / BL101, filter za aspiracijo regulatorja bazena, injektor regulatorja bazena, 1/2 ”Navoj, sedlo za cevi 50 mm (3), aspiracijska PVC cev (fleksibilna) (5 m), razdelilna cev za vbrizgavanje PE (kruta) (15 m), cevni adapter 1/2” – 6 mm z racordom (2) , ventili (2), 4,01 pH puferska raztopina, 20 ml (3), 7,01 puferska raztopina pH, 20 ml (3), napajalni kabel, navodila za uporabo in potrdila o kakovosti za instrument in sondo.
Priporočena sonda HI10053 digitalna pH / temperaturna sonda s hitrim DIN-priključkom – galvansko izolirana

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Sektor

Parameter

Mounting kit

brez vbrizgalnih ventilov, fitingov in cevi, In-line montažni komplet, Montažni komplet za pretočno celico

Povprašajte za ponudbo

Opomba: polja, označena z *, so obvezna.

Ne najdete tistega, kar potrebujete?

V našem katalogu imamo več kot 3.000 izdelkov. Registrirajte se zdaj in prenesite katalog ali pa nas kontaktirajte, skušali Vam bomo pomagati.

Login

Login to your account or create one right now to access to our exclusive content.

Prijava

Prijavite se prek svojega računa ali pa ga sedaj na novo ustvarite prek naših prvovrstnih vsebin.