HANNA Instruments Logo
SKU BL101 Categories ,

ORP regulator in dozirna črpalka - Bl101

Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno.

za bazene, vroče kadi in zdravilišča

BL101 ORP regulator in dozirna črpalka je sistem, ki je zasnovan za vzdrževanje ORP plavalnih bazenov, vročih kad in zdravilišč. Običajno se tekoči klor uporablja kot razkužilo, ki vodo varuje pred škodljivimi bakterijami. Klor kot oksidant bo povečal oksidacijski redukcijski potencial (ORP) vode, ko se ji doda. Ko je vrednost ORP večja od 650mV, se prisotne bakterije ubijejo v nekaj sekundah. BL101 je bil razvit kot poceni rešitev za potrošnika, da ves čas ohranja idealno vrednost ORP. Samo vstavite sondo in vbrizgalni ventil v skladu z recirkulacijsko črpalko in priskrbite odmerjeno kemikalijo. BL101 je na voljo v več konfiguracijah, vključno z merilnikom in možnostjo sonde, kompletom za vgradnjo v linijo in celoten paket, ki vključuje
obvodno vezje in pretočna celica, nameščena na plošči. Komplet za linijske in pretočne celice vključuje aspiracijsko cev s filtrom in razdelilno cev z injekcijskim ventilom.

Kupujte z zaupanjem

Zahtevajte ponudbo

Počisti

Povprašajte za ponudbo

Izdelka ni mogoče kupiti prek spleta (on-line). Izpolnite obrazec, da prejmete ponudbo. Hvala Vam.

peristaltic pump

Peristaltična dozirna črpalka
BL101 ima zmogljivo integrirano peristaltično črpalko za dovajanje kemikalije, ki uporablja koračni motor, ki nima zobnikov ali ščetk, ki bi jih lahko porabil. Ta zasnova zagotavlja dolgo življenjsko dobo in malo vzdrževanja.

Nastavljiv pretok
Hitrost pretoka iz dozirnih črpalk je nastavljiva od 0,5 do 3,5 L / h. Večja vodna telesa zahtevajo odmerjanje več kemikalij kot manjša v enoti časa. Nastavljiv pretok, kot proporcionalna pasovna širina, omogoča boljši nadzor pri vzdrževanju želene nastavljene vrednosti. Na primer, regulator je programiran tako, da ima nastavljeno vrednost 650 mV

s proporcionalnim pasom 50 mV in pretokom pri 1,0 L / h. Vsako odčitavanje pod 600 mV bo povzročilo, da bo odmerjanje oksidanta znašalo 1 L / h. Če je odčitek pri 625 mV, to je 1/2 pasu, bo dozirna črpalka delovala s polovično hitrostjo ali oddala 0,5 L / h kemičnega izdelka. Čim bližje je odčitku nastavljeni točki, dlje je potrebno, da črpalka opravi eno vrtenje. To omogoča zelo natančen nadzor želene vrednosti ORP.

Alarmi, ki se jih lahko programirajo

Krmilniki Hanna uporabnikom omogočajo ali onemogočijo alarme nizke in visoke ravni za ORP. Ko se alarm sproži, se bo vse odmerjanje ustavilo. Za dodatno varnost alarmni sistem nudi tudi zaščito pred odmerjanjem, če nastavljena vrednost ne bo popravljena v programiranem časovnem intervalu, bo števec prešel v stanje alarma.

Hitro povezovanje vnosa sonde
Hitri priključek DIN priključek ustvarja vodotesno tesnilo z merilnikom, zato je idealen za zmanjšanje težav z električnim hrupom pri povezavi, ki jo povzročajo vlažna okolja

Samodejno proporcionalno krmiljenje črpalk
Peristaltično dozirno črpalko lahko nadzirate s preprostim vklopom / izklopom ali naprednejšim sorazmernim nadzorom, ki preprečuje previsoko nastavitev. Pri uporabi proporcionalne regulacije bo na nastavljeni pretok vplival uporabljeni proporcionalni pas. Čim bližje je odčitek nastavljeni točki, dlje traja peristaltična črpalka, da zaključi krog. Če je odčitek zunaj sorazmernega pasu, čas, potreben za zaključek kroga, temelji na programiranem območju.

Vhodno stikalo za nivo kisline / pretok
BL101 omogoča povezavo z regulatorjem nivoja ali izbirnim stikalom pretoka. Ta vhod lahko uporabite za izklop dozirne črpalke, če v rezervoarju ne ostane kemikalije ali ni pretoka zaradi izklopljene črpalke.

Večbarvni LCD zaslon
BL101 ima večbarvni LCD, ki omogoča hiter pregled stanja krmilnika bazena. Če je v načinu upravljanja in deluje, kot je bilo predvideno, bo zaslon zelen. Če nadzor ni omogočen, bo zaslon svetlo zelen; v stanju alarma pa zaslon utripa rdeče.

Ime specifikacije Podrobnosti
SKU BL101
ORP Območje -2000 to 2000 mV
ORP Resolucija 1 mV
ORP Natančnost @25°C/77°F) ±5 mV
Temperaturno območje -5.0 do 105°C (23.0 do 221.0°F)
Temperaturna ločljivost 0.1°C (0.1°F)
Temperaturna natančnost (@25°C/77°F) ±0.5°C (±0.9°F)
Kompenzacija temperature samodejno
Kalibracija proces kalibracije : ena točka, nastavljiva (± 50 mV okoli izmerjene vrednosti ORP)
Nadzor črpalke nastavljiv pretok (0,5 do 3,5 L / ura; 0,13 do 0,92 G / uro)
ročni nadzor za črpanje črpalke
Alarmi visoka in nizka z možnostjo omogočanja / onemogočanja
sproži po 5 sek. če krmilnik zabeleži niz zaporednih odčitkov nad / pod mejnimi vrednostmi z možnostjo omogoči / onemogoči
zaščita za nadure (od 1 do 180 min ali izklopljeno))
intuitiven alarmni sistem z rdečo, svetlo zeleno in zeleno barvno osvetljeno osvetlitvijo
Vnos zunanjih dogodkov vhod za regulator nivoja ali stikalo za pretok, da onemogoči dozirno črpalko v primeru, da ni kemikalije, če uporabljate regulator nivoja ali brez pretoka, če uporabljate stikalo za pretok – galvansko izolirano
Izhod alarma za rele SPDT 2.5A / 230 VAC
Napajanje 100—240 VAC, 50/60 Hz
Poraba energije 15 VA
Ohišje stenska, vgrajena črpalka, IP65
Okolje 0-50°C (32-122°F), max. 95% RH nekondenziranje
Dimenzije 90 x 142 x 80 mm (3.5 x 5.6 x 1.8”)
Utež 910 g (32 oz.)
Informacije o naročanju BL101-00 je dobavljiv s HI20083 ORP / temperaturno sondo, preskusno raztopino ORP, (3), napajalnim kablom, navodili za uporabo in certifikati kakovosti za instrument in sondo.
BL101-10 (z vgradnim kompletom za vgradnjo) je na voljo z regulatorjem BL101, HI20083 ORP / temperaturno sondo, aspiracijskim filtrom regulatorja bazena, injektorjem regulatorja bazena, navojem 1/2 ”, sedlom za cev Ø 50 mm (2), aspiracijskim PVC cev (fleksibilna) (5 m), točilna cev za vbrizgavanje PE (kruta) (5 m), ventili (2), testna raztopina ORP (3), napajalni kabel, navodila za uporabo in certifikati kakovosti za instrument in sondo.
BL101-20 (s kompletom za pritrditev na pretočne celice) je priložen krmilnik BL101, HI20083 ORP / temperaturna sonda, pretočna celica za BL100 / BL101, sklop montažne plošče za BL100 / BL101, filter za aspiracijo regulatorja bazena, injektor regulatorja bazena, 1/2 ”Navoj, sedlo za cevi 50 mm (3), cev za aspiracijo iz PVC (fleksibilna) (5 m), razdelilna cev za vbrizgavanje PE (kruta) (15 m), cevni adapter 1/2” – 6 mm z racordom (2) , ventili (2), testna raztopina ORP, 20 ml (3), napajalni kabel, navodila za uporabo in potrdila o kakovosti za instrument in sondo.
Priporočena sonda HI20083 Platinasta konica ORP / temperaturna sonda s hitrim DIN priključkom – galvansko izolirana

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Parameter

Sektor

Mounting kit

brez vbrizgalnih ventilov, fitingov in cevi, In-line montažni komplet, Montažni komplet za pretočno celico

Povprašajte za ponudbo

Opomba: polja, označena z *, so obvezna.

Ne najdete tistega, kar potrebujete?

V našem katalogu imamo več kot 3.000 izdelkov. Registrirajte se zdaj in prenesite katalog ali pa nas kontaktirajte, skušali Vam bomo pomagati.

Login

Login to your account or create one right now to access to our exclusive content.

Prijava

Prijavite se prek svojega računa ali pa ga sedaj na novo ustvarite prek naših prvovrstnih vsebin.