Laboratorijska oprema

Analizna kemija je znanstvena disciplina, ki razvija in uporablja metode, orodja in strategije za pridobivanje informacij o sestavi in ​​kemijski naravi snovi. Je temeljna podpora vsem vejam kemije na področju raziskav, sinteze in nadzora proizvodnje.

Instrumenti in aplikacije

Lajšamo meritve

Na mnogih področjih je očitno dejstvo, da so vse obstoječe snovi in ​​tudi tiste, ki se nanašajo na življenje samo, kemijske narave.

Uporaba konceptov in metod analizne kemije je potrebna v mnogih sektorjih, naj navedemo le nekatere:

  • Nadzor industrijskih procesov
  • Pri galvanizaciji
  • Analize hrane
  • Rudarstvo
  • Petrokemijska industrija
  • Prečiščevanje odpadnih voda
  • Monitoring okolja
  • Nadzor bazenov

… In še mnogo drugih.

Analizna kemija je sestavljena iz tako imenovanih mokrih kemičnih metod (klasična metoda analize) in instrumentalnih metod (sodobna metoda analize).

V več kot 40 letih delovanja našega podjetja smo uspeli razviti inovativne izdelke, da so instrumentalne analitične meritve lažje izvedene. Številne novosti, ki jih je uvedlo podjetje Hanna Instruments, so zdaj postale norma za industrijo instrumentov.

Ključne prednosti

Nenehni nadzor na izdelke in prilagodljivost

Nismo samo oblikovalci instrumentov, ampak smo tudi vertikalno integrirani proizvajalec, zato imamo možnost celostnega nadzora postopka, od prvotne ideje do končnega izdelka. To nam daje prednost, saj lahko prilagajamo proizvodnjo in tega veliko podjetij nima.

Vse zgoraj navedeno prinaša ključne prednosti našim strankam.

Več izdelkov za merjenje istega parametra, da ustrezajo različnim analitičnim zahtevam.

Pri Hanna Instruments lahko ponudimo široko paleto izdelkov, ki zmorejo meriti isti parameter na različne načine z različnimi specifikacijami (na primer: natančnost, ločljivost, …) in na ta način pokrivajo velik razpon analitičnih potreb.

Posebni izdelki za specifične potrebe

Sposobni smo tudi manjše proizvodnje, kar pomeni, da če na trgu obstoja omejena dosegljivost po določenem izdelku, ga bomo mi še naprej proizvajali vedoč, da obstoja stranka, ki ta izdelek zahteva.

Naj navedemo primer. Za merjenje pH lahko ponudimo širok izbor pH elektrod za različne aplikacije. A vemo: “Ena velikost, ki bi vsem ustrezala”, ta rešitev velikokrat ni najboljša za naše stranke.

Stroškovno učinkoviti izdelki

Če iščete za svoje analitične potrebe najboljši izdelek v razmerju med ceno in kakovostjo, ga bomo za Vas zagotovo našli. Ozirali se bomo glede na vaše potrebe .

Ne glede na to ali ste pridelovalec, ki meri pH vrednost tal.Ste vodja laboratorija, ki ga zanima samodejno merjenje več različnih parametrov in sicer z največjo možno natančnostjo. Ali pa ste generalni direktor proizvodnega podjetja in želite avtomatičen procesni nadzor in hkrati optimalno znižati njegove stroške. Pri Hanna Instruments se lahko zanesete, da lahko pomagamo najti najboljšo rešitev za Vas.

Imate laboratorij?

Z veseljem bomo našli odlične rešitve, ki bodo izboljšale vaše poslovanje.