SPREMLJAJTE NAS NA DRUŽBENIH

                      OMREŽJIH

    facebook    twitter    linkedin

 Webshop

HANNA BLOG

Preverite nasvete strokovnjakov in uporabne informacije na našem blogu!

>HANNA BLOG

Zadnji članki na blogu

Kako pravilno vzdrževati testerje?

Objavljen 15.December 2015

V podjetju Hanna Instruments se zavedamo, da vsak uporabnik ni strokovnjak, ki je že seznanjen s pravili vzdrževanja za pH, EC ali ORP testerje. V tej objavi vam bomo predstavili nekaj nasvetov za uporabo in vzdrževanje vaših testerjev.

tester blog4

Več

Poslovno sodelovanje

Ste zainteresirani za poslovno sodelovnje s HANNA Service?

Za več informaciji kliknite TUKAJ ali nas kontaktirajte po telefonu ali e-mailu!

Slovenski kemijski dnevi 2015

Objavljeno 28. September 2015

Podjetje ‪‎Hanna Service‬ d.o.o. se je tudi letos udeležilo Slovenskih kemijskih dnevov v Ljubljani, ki so se odvijali med 24. – 25. september 2015, na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo.

slovenski kemijski dnevi

Predstavili smo Hannine najbolj zanimive kemijske izdelke, ki imajo posredno ali neposredno aplikacijo v več kot 100 ekonomskih sektorjih.

marko ornela hanna service

Raziskovalni metri

reserach grade series

Vse metri serije HI5000 imajo velik barvni LCD zaslon, kapacitivne tipke na dotik in USB vhod za računalniško povezljivost. S idealnim zornim kotom in inovativnim dizajnom so ti merilniki kot nalašč primerni za vse velikosti laboratorijev.

Uporabniški vmesnik serije HI5000 je zelo prilagodljiv in omogoča uporabnikom prikaz različnih načinov merjenja v realnem času, grafov in GLP podatkov. Dodatne funkcije vključujejo: prilagojene nastavitve kalibracije in pufrov, tri vrste beleženja podatkov, programabilno omejitev alarma in namensko, kontekstualno pomoč uporabnikom.

HALO™ pH sonda z Bluetooth® pametno tehnologijo

halo pH probe

HALO™ je prva profesionalna pH sonda z Bluetooth® pametno tehnologijo (Bluetooth 4.0). Sonda je visoke kakovosti, ima dvojni spoj, ponovno napolnljivo pH sondino steklo z vgrajenim temperaturnim tipalom, ki se lahko uporablja praktično povsod: na terenu, v laboratoriju ali predavalnici. HALO™ prenaša podatke meritev neposredno v iPad® (ni vključen). Za prenos podatkov potrebujete aplikacijo Hanna Lab.

edge® Multiparametrski pH meter

edge multiparameter meter

Edgev prelomni dizajn predstavlja Hannino vizijo, sposobnosti načrtovanja, integriranega proizvoda in svetovnega razreda R & R. Za tiste, ki preferirajo zelo poenostavljeno delovanje, lahko uporabljajo osnovni operacijski način s poenostavljenim meniju in ostalimi možnostmi. Za tiste, ki potrebujejo napredno delovanje, obstaja napredni standardni način delovanja.

Avtomatski titracijski sistem

automatic titration system

HI902C je avtomatski titrator, ki dopolnjuje našo široko paleto izdelkov, namenjenim za učinkovito in natančno laboratorijsko analizo. Ta zmogljiv titrator samodejno oddeli titrant, zazna končno točko in opravlja vse potrebne izračune in grafe. Poleg titracije deluje HI902C tudi kot popolnoma funkcionalen pH, mV/ORP in ionsko selektivni elektrodni (ISE) meter.

 

Kontakti

Hanna Service d.o.o.

Sermin 75H, Bertoki

6000 Koper - Slovenija

Tel: +386 (0) 59096690 / 91

Fax: +386 (0) 59029898

info@hannaservice.eu

DELOVNI ČAS:

Pon-pet: od 9.00 do 17.00

Sobota in nedelja: zaprto

Davčna števlika: SI92346669

Katalog proizvodov

S klikom na spodnjo povezavo, boste lahko prelistali naš aktualni katalog proizvodov mamenjen različnim panogam!

Der Hanna neue Katalog

HANNA SPLOŠNI KATALOG

Katalog je v angleščini.

Prijava na e-Novice

Novosti, ugodnosti in dogodki. Prijavi se na e-Novice!